…
…
…
22 Ekim 2023, Pazar Kastamonu

Şehit Annemiz Gülşen İdrisoğlu’nu Kaybettik


29 Eylül 1992 tarihinde Hakkâri Şemdinli Derecik Jandarma Sınır Komutanlığında teröristlerle girilen çatışmada şehit olan İrfan İDRİSOĞLU’nun annesi Gülşen İDRİSOĞLU Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte iken 20 Ekim 2023 tarihinde Hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Merhumenin Cenazesi, 21 Ekim 2023 tarihinde Devrekâni Çarşı Camii’ nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Kavuncular Köyü Aile Kabristanlığına defnedildi.

Cenaze törenine Kastamonu Vali Yardımcısı Aydın ERGÜN, Devrekâni Kaymakamı Hüseyin ÇAMKERTEN, Kastamonu İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer ÖZDEN, Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Abdullah SAVAŞ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Dursun KAN, il ve ilçe protokolü ile çok sayıda hemşehrimiz katıldı.

Şehidimizin babası Orhan İDRİSOĞLU, kardeşleri ve diğer yakınları ile tek tek ilgilenen İl Müdürümüz, başsağlığı ve sabır diledi.

Şehit İrfan İDRİSOĞLU ile ilkokula birlikte başladıklarını ifade eden İl Müdürümüz Abdullah SAVAŞ “Çocukluk arkadaşımın şehadet gününü adeta tekrar yaşadım, annemin de arkadaşı olan Gülşen annem artık aramızda değil, bir taraftan derin bir üzüntü yaşarken diğer artık oğlunun yanında olduğunu bilmek teselli kaynağımız. Rabbim cümlemizi cennetinde buluştursun” dedi.