…
24 Ekim 2023, Salı Kastamonu ASHİM

Kastamonu Kadın Kooperatifleri İl Müdürümüzü Ziyaret Ettiler


Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatif Başkanı Sayın Serpil Durgut ve Kastamonu Sanat İşleyen Eller Derneği Başkanı Sayın Mine Telli, Kastamonu İl Müdürümüz Abdullah Savaş’ı ziyaret ettiler.

Kadın Kooperatifleri ve Müdürlüğümüz ile beraber yapılacak çalışmalar değerlendirilerek Sürdürülebilir kalkınmanın, kadınların ekonomik ve sosyal olarak güçlenmesinden geçtiğini ifade eden İl Müdürümüz Abdullah Savaş “Kadının güçlü olduğu bir toplumda aile ve ülke de güçlü olur. Güçlü Kadın, Güçlü Aile, Güçlü Kastamonu, Güçlü Türkiye hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Savaş; Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi İş birliği Protokolü'nün 5 yıl daha uzatıldığını belirterek, kadının toplum içerisindeki statüsünü güçlendirilmesinde kadın kooperatiflerinin önemli olduğunu ifade etti.

Kastamonu’da Kadın Kooperatiflerinin son yıllarda aldıkları mesafeden duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Müdürümüz Savaş, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kadın Kooperatiflerimiz ile birlikte çalışmaya devam edecekleri için mutlu olduklarını ifade etti.