…
05 Eylül 2023, Salı Kastamonu

Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Savaş, Kuruluş Müdürleriyle Bir Araya Geldi


Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Abdullah Savaş, “Devletimizin bize bahşettiği bu görevler vatandaşımıza hizmet etmek içindir. Bu hizmet sırasında aktif, hızlı ve diğer kurumlar ile işbirliği içerisinde olan, aile söz konusu olduğunda şehrinde ki tüm dengelerden haberdar olan müdürlük olacağız” dedi.

Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Abdullah Savaş, Kuruluş Müdürleri ile yeni dönemdeki çalışmaları değerlendirmek üzere bir araya geldi.

“Aileyi merkeze alan bir vizyonu bu şehirde tanımlayacağız”

Çocuklar, kadınlar, engelliler, yaşlılar, dezavantajlı gruplarla ilgili çalışmalar yürüttüklerini, hatırlatan İl Müdürü Savaş, şöyle konuştu:

“Makamlar gelip geçicidir. Belirli bir süre boyunca bize verilmiş bu makamları en adil, en etkili, en doğru, en iyi, en güzel bir şekilde değerlendirmeliyiz. Aileyi merkeze alan bir vizyonu bu şehirde biz tanımlayacağız. Tüm dezavantajlı grupların daha da güçlenmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Daha çok çalışacağız, daha titiz, daha dikkatli, daha ilgili, daha şefkatli olacağız. Sizler ile bugüne kadar çok büyük başarılara birlikte imza attık, bundan sonra da çok büyük işler yapacağımıza inancım tam.”

Konuşmanın ardından Kuruluş Müdürleri kuruluşlarında yürütülen çalışmalara ilişkin İl Müdürü Savaş’a bilgi verdi.