…
…
…
…
…
24 Ekim 2023, Salı Kastamonu Tosya

İl Müdürümüzün Tosya Temasları


İl Müdürümüz Abdullah Savaş Tosya ilçemizi ziyaret etti.  İlk olarak Tosya Kaymakamlığına giderek Kaymakam Uğur Ünsal’a göreve başlamasından ötürü hayırlı olsun dileklerini ileten İl Müdürü Savaş, Tosya ilçemizde Aile ve Sosyal Hizmetler alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Göreve başladığında ilk ziyaret ettiği ilçelerden birinin Tosya olduğunu ifade eden İl Müdürü Savaş “O dönemde Tosya’da Huzurevi vardı ancak Sosyal Hizmet Merkezi yoktu. Tosya’mızda Sosyal Hizmet Merkezi 2018 Kasım ayında faaliyetlerine başladı” dedi.

Sonrasında Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal ile birlikte hayırsever Yılmaz Danacı ev sahipliğinde Güneş Enerji Santralinde Huzurevi sakinleri ile buluşuldu. Yaşlılar ile sohbet edildi, hayır duaları alındı.

Savaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tosya Temsilciliğini de ziyaret etti.

Dernek İlçe Temsilcisi Galip Yaman, şehit aileleri ile gazilerimiz ve gazi yakınları tarafından karşılanan İl Müdürümüz, dernek üyeleri ile sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu.

Kutsal değerlerimiz için yapılabilecek fedakârlığın en büyüğünü yapan, canını seve seve feda eden şehitlerimizin emaneti olan şehit aileleri ve kahraman gazilerimizin her zaman yanlarında olmak için çalıştıklarını ifade eden İl Müdürümüz, şehit ailelerinin ve gazilerimize layık olabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaktan mutlu olduklarını ifade etti.