…
…
…
…
…
…
…
…
12 Eylül 2022, Pazartesi kastamonu

İl Müdürümüz ‘‘İlköğretim Haftası’’ Kutlama Programına Katıldı


İl Müdürümüz Abdullah Savaş, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk günü ve ‘‘İlköğretim Haftası’’ olması sebebiyle Atatürk İlkokulunda düzenlenen kutlama programına katıldı.

Valimiz Sayın Avni Çakır, İl Müdürümüz Abdullah Savaş, İl protokolü, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirlerin okunmasının ardından, eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek bir konuşma gerçekleştiren Vali Çakır ‘‘2022-2023 eğitim-öğretim yılının ülkemize, milletimize, öğrencilerimize, eğitim camiamıza, velilerimize ve hassaten Kastamonu'muza hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, “Öğretmenlerimiz geleceğimizin mimarı, çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır” dedi.

Programda büyük beğeni toplayan halk oyunu gösterisi sonrası, bütün öğrencilerin katılımı ile “ Okula Dönüş” şarkısı söylenmesinin ardından Vali Çakır, sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenlere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.