…
08 Mayıs 2021, Cumartesi Kastamonu

İl Müdürümüz Abdullah Savaş 'ın Kadir Gecesi Kutlama Mesajı


11 ayın sultanı Ramazan ayını uğurlamaya hazırlandığımız, Ramazan ayının da en mübarek gecesi olan Kadir Gecesi’ nde tebriği, kutlamayı ve teşekkürü hak eden birbirinden önemli işleri ifa eden çok kıymetli çalışma arkadaşlarım ile ilgili birkaç şey yazmak istiyorum.
Köklü devlet tecrübemiz, engin kültür ve medeniyet birikimimiz, evrensel hukuk ilkeleri, ulusal plan ve politikalar ile sosyal değişim ve gelişim çerçevesinde Kastamonu’muzu; hayallerini gerçeğe, mutluluğunu yüzüne, sesini kürsüye taşıyabilen çocukları olan, rol model haline getirmek için yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Bize emanet olan çocuklarımızı mümkün olan en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için fedakarca çalışan çocuk evlerinde görev yapan çalışma arkadaşlarımı kutluyorum.
Şiddetin her türlüsünü toplumsal hayatımızdan tamamen çıkarmak için yoğun çaba sarf eden, her zaman en iyi hizmeti sunmak için tereddütsüz çalışan cesur yürekli kadın kuruluşlarımızda görevli çalışma arkadaşlarımın fedakarlıklarının farkındayım, hepsini tebrik ediyorum.
Engellilerin ve yaşlıların toplumsal yaşamın tüm alanlarına onurlu bir birey olarak katılımlarının sağlanması konusunda uyguladığımız politika ve stratejilerle etkin ve lider bir kurum olmak için çalışıyoruz. Kastamonu’ muz bunu başaracak. Burada kat ettiğimiz mesafeler, devam eden çalışmaları anlatarak konuyu çok uzatmak istemiyorum. Sadece bu güne kadar büyük fedakârlıklar ile çalışmalarına şahit olduğum, görevlerini severek yapan, özellikle dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi sürecinde kuruluşlarımızda kalan sakinlerimize şefkat ve merhametle hizmet veren, kuruluşlarımızı salgından korumak için büyük bir çaba ve özveri gösteren çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Birey, aile ve toplum refahını artırmak amacıyla dezavantajlı kesimler öncelikli olmak üzere tüm toplumu hedefleyen katılımcı anlayışla, adil ve arz odaklı bütüncül sosyal politikalar uygulamak ve izlemek için yoğun bir gayret gösteriyoruz. Türkiye'mizin 2023'e doğru tarihsel yürüyüşünde, bizler de mutlu birey ve güçlü ailelerden oluşan müreffeh Kastamonu için, zamanın ruhunu yakalayan, değişimi yönetebilen ve buna yönelik dönüşümü gerçekleştiren, sosyal riskleri önleyici çalışmalar yapan İl Müdürlüğü olma vizyonumuz ile yoğun bir çalışmanın içerisindeyiz. Bu çalışmalarımızda 7 / 24 mesai mefhumu gözetmeksizin her zaman verdiğimiz talimatları en iyi şekilde yerine getirmek için çalışan Sosyal Hizmet Merkezi ve İl Müdürlüğümüz de görevli çalışma arkadaşlarımı da kutluyorum.
Bu duygular ile hepinizin Kadir Gecesini kutluyor, sonsuz hikmetle dolu bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.