…
…
…
…
…
…
…
…
…
26 Ekim 2023, Perşembe Tosya

Geçmiş Olsun Tosya Yağcılar Köyü


25 Ekim 2023 günü saat 16.00 sularında Tosya ilçemiz Yağcılar Köyü’nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkmış ve çok sayıda ev ve ahır yanmıştır. Yangına havadan ve karadan müdahale devam etmekte olup yangın kontrol altına alınmıştır.
Kastamonu Valimiz Sayın Meftun Dallı çalışmaları yerinde incelemek için Yağcılar Köyü’ne gelerek, yangıdan etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini iletmişlerdir.
Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Abdullah Savaş’ta yangını duyar duymaz Yağcılar Köyü’ne gelerek, hem köylülere geçmiş olsun dileklerini iletmişler, hem de Psikososyal Destek Ekibimizden bilgi almışlardır.
Yangında can kaybı bulunmadığını ancak hayvan telef olduğunu bildiren İl Müdürü Savaş “Yangın haberini alır almaz Tosya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü ve personelimiz diğer tüm kurumlar ile birlikte Yağcılar Köyü’ne hareket etmiştir. Bizde Kastamonu’dan hareket ettik.
Devletimiz yangının çıktığı ilk andan itibaren tüm kurumlarıyla hızlı şekilde yaraları sarmak için seferber olmuş durumda. Felaketten etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.