…
…
…
…
…
…
10 Ekim 2022, Pazartesi Kastamonu

Erişilebilirlik Belgesi Takdim Töreni Düzenlendi


Erişilebilirlik Komisyonumuz tarafından Kastamonu Adliyesine ve Taşköprü Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Erişilebilirlik Belgesi verilmesi uygun bulunmuştur.
 
Bu doğrultuda Valimiz Sayın Avni Çakır tarafından Valilik toplantı salonu’nda Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan ve Taşköprü Sosyal Güvenlik Kurumu İlçe Müdür Vekili Sümeyye Merve Yüksel’e Erişilebilirlik Belgesi” verildi.
 
Valimiz Sayın Avni Çakır;  “Ülkemizde engelli ve yaşlılar başta olmak üzere hareketliliğinde kısıtlılık yaşayan herkesin toplumsal hayata katılımında, onları engellemeyen, tam tersine kolaylaştıran yaşam koşulları sağlayan bina, açık alan, toplu taşıma sistemleri, hissedilebilir yüzey, asansörler, zemin kayganlığının ölçülmesi gibi ilgili her konuda erişilebilirlik standartlarını taşıyan kuruluşlar Erişilebilirlik Belgesine sahip olabileceklerini” ifade etti. Vali Çakır; Erişilebilir Kastamonu yolunda yaptıkları çalışmalar ile kurumlarını erişilebilir hale getirdikleri için Kastamonu Cumhuriyet Başsavcımıza ve Taşköprü SGK Müdürümüze teşekkür etti.
 
Ardından Vali Çakır, Erişilebilirlik Belgelerini taktim etti.