…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
28 Ekim 2023, Cumartesi Kastamonu

Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni Yapıldı


Cumhuriyetimizin 100. Yılında Cumhuriyet Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
 
Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtı’na, Kastamonu Valiliği ve Belediye Başkanlığı’na ait çelenklerin sunulmasının akabinde saygı duruşu ve İstiklal marşımız okundu.
 
Törene Valimiz Sayın Meftun Dallı, Belediye Başkanı Op.Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Abdullah Savaş.ilimiz protokolü, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, Şehit yakınları ve Gaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Programın devamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan, “ Atatürk ve Cumhuriyet” Konulu Fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.
Akabinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği spor gösterileri gerçekleştirildi.
 
Daha sonra program İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Cumhuriyetimizin 100. Yılı Resim Şenliği, Valimiz Sayın Meftun Dallı ve protokol tarafından gezildi.

Kastamonu Kadınının Yazmalı Tarihi Sergisi
 
Cumhuriyetimizin 100. Yılında Cumhuriyet Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında, Mimar Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi tarafından hazırlanan, Kastamonu Kadınının Yazmalı tarihi “ Hürriyet Yazmaları” Sergisi Valimiz Sayın Meftun Dallı’nın katılımı ile açıldı.
 
Geleneksel Yazma Ustası ve Araştırmacı Veliye Martı'nın tasarımlarında oluşan sergi  ilimiz protokolü ve ilimiz dışından katılan sanatçıların eşliğinde gezildi.