…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Ağustos 2024, Pazar Daday

Birbirinden Kıymetli Onbir Çocuğumuza ‘Sünnet Merasimi’ Gerçekleştirildi.


İl Müdürlüğümüz koordinesinde Kimsesiz Çocuklara Yardım, Yaşatma ve Geliştirme Derneği tarafından Çocuk Evleri Sitesi ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezimizdeki birbirinden kıymetli on bir çocuğumuza ‘Sünnet Merasimi’ gerçekleştirildi.
Vali Yardımcımız Sayın Aydın Ergün, Daday Kaymakamı Yasin Cevizci, İl Müdürümüz Harun Köksalan, Kimsesiz Çocuklara Yardım, Yaşatma ve Geliştirme Derneği Başkanı Mihriban Tüfekçi, Kurum ve Kuruluşlarımızın Müdürleri ve kıymetli çocuklarımızın katılımıyla gerçekleştirilen programımız, İl Müdürlüğümüzden konvoy eşliğinde başlayarak şehir turu ile birlikte Şeyh Şaban-I Veli Hz. (Hazreti Pir) Türbesine gidilerek Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı, dualar edildi, ilahiler okundu.
Daday Çömlekçiler At Çiftliğinde yaklaşık 200 kişinin katılımı ile eğlence ve yemek programı düzenlendi. Yemek programı, çocuklarımız tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahi okumaları ile başladı, Yemek programının sonrasında çocuklarımız için animasyon ve palyaço gösterileri, at binme, futbol, doğa yürüyüşü gibi çeşitli etkinlikler düzenlenerek keyifli ve eğlenceli güzel bir gün geçirdiler. Program pasta kesimi ile son buldu.
Çocuklarımızın her birinin geleceğe umutla bakabilmesi ve topluma faydalı bireyler olarak yetişebilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz.