…
05 Aralık 2023, Salı Kastamonu

Aralık Ayı Kuruluş Müdürleri Toplantısı


2023 yılında yapılan ve devam eden çalışmaların değerlendirildiği, 2024 yılında yapılacak çalışmaların ele alındığı Aralık Ayı Kuruluş Müdürleri Toplantısı Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Abdullah Savaş başkanlığında yapıldı.

Toplantıda, Kuruluş Müdürleri tarafından kuruluşlarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi sunuldu. Uygulamada karşılaşılan sorunlar ve kuruluşlar tarafından farklı uygulamalar olup olmadığını konusu değerlendirildi.

2024 yılında yapılacak çalışmalarında ele alındığı toplantı İl Müdürümüz Savaş’ın kapanış konuşması ile sona erdi.

Kuruluşlarda büyük özveri ve fedakarlık ile çalışan personellerimize teşekkür eden İl Müdürümüz Savaş “Daha huzurlu ve güvenli bir geleceği olan Kastamonu hedefimizle, mesai mefhumu gözetmeksizin yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bir taraftan, Bakanlığımızın ve hükümetimizin hedeflerinin gerçekleşmesi için çalışır iken, diğer taraftan Kastamonu’ muz da Aile ve Sosyal Hizmetler alanında henüz faaliyete geçmemiş kurumların bir an önce faaliyete geçmesi yönünde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Daha nitelikli hizmet sunabilmek için gerekli olan tüm yatırımların Kastamonu’muza kazandırılması için çalışıyoruz. Şu an için, Kastamonu’muzda hiç bir çocuk sokakta yaşamıyor, zor durumda olan bir çocuğumuz olduğunda hemen kuruluş bakımına alabiliyoruz, Kastamonu’ da ikamet eden her hangi bir kadın, Kadın Konukevi’mizde kalmak istediğinde kalabiliyor. Hiçbir tam bağımlı engelli bakım hizmeti almak için sıra beklemiyor. Yaşlılarımıza 3 kuruluş ile hizmet verirken, Kastamonu Belediyesi Huzurevi’nin açılması ve Taşköprü ilçemizde yeni huzurevinin inşaatının başlamış olması, Kastamonu’da büyüklerimizin yatılı hizmet almasında orta vadede hiç bir sıkıntı yaşanmayacağını göstermektedir. İnanıyoruz ki, ülkemiz hedeflerine ulaşırken, Kastamonu’ muzda ulaşacak” dedi.