…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
16 Mart 2022, Çarşamba Karaman, Türkiye

Şehit Ailesi ve Gazilerimize Devlet Övünç Madalyaları ile Beratlarının Tevcihi Gerçekleştirildi


     Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan adına tevcih edilen Devlet Övünç Madalyaları ve beratları, Sayın Valimiz Mehmet Alpaslan Işık tarafından şehidimizin yakınlarına ve gazilerimize düzenlenen törenle takdim edildi.

     16 Mart 2022 Çarşamba günü Piri Reis Kültür Merkezinde saygı duruşu ve İstiklâl Marşının okunmasıyla başlayan törende Devlet Övünç Madalyaları ve beratların tevcih edileceği şehidimiz ve gazilerimizin özgeçmişleri okundu. 

     Programın devamında Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın konuşmalarının ardından, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan adına tevcih edilen Devlet Övünç Madalyası beratlarını şehit Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Ahmet Demir adına babası Musa Demir ve Gaziler Veli İncedalcı, Ahmet Tezcan ve  Serkan Aydın’a takdim etti.  

     Törene; Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın yanı sıra Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Vali Yardımcıları Kamuran Mustafa Ballı ve Mehmet Özmen, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, kurum müdürleri, şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz ile askeri erkân ve vatandaşlar katıldı.

     Toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.