…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
19 Eylül 2019, Perşembe Karaman, Türkiye

Gaziler Günü Kutlandı


     19 Eylül 2019 Perşembe günü saat 10.30’da başlayan törene; Sayın Valimiz Fahri Meral, Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Belediye Başkan Vekili İlknur Harani, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubesi Başkanı Behiç Baş, Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Servet Türegün, askeri erkân, daire müdürleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.
 
     Cumhuriyet Parkında Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam ederken Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubesi Başkanı Behiç Baş tarafından günün anlam ve önemine dair bir konuşma yapıldı.
 
     Cumhuriyet Parkındaki törenin ardından Sayın Valimiz Fahri Meral, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte Muharip Gaziler Derneği ve Şehit Aileleri Derneğine ziyarette bulundu. Ziyarette, şehit yakınları ve gaziler ile bir araya gelen Valimiz Fahri Meral,  buradaki programın ardından Kıbrıs Gazisi Mevlüt Sönmez ve İç Güvenlik Gazisi Astsubay Serkan Aydın’ı evinde ziyaret etti.
  
    Program daha sonra Valimiz Fahri Meral’in şehit aileleri ve gazilerle yemekte bir araya gelmesiyle devam etti.

    Programın ardından Vali Meral ve eşi Zehra Meral, şehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet etti.