…
25 Mart 2022, Cuma Karaman, Türkiye

Aile Eğitim Programı (AEP) Protokolü İmzalandı


     Karaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Karaman Belediyesi arasında  "Aile Eğitimi Programı" (AEP) işbirliği protokolü imzalandı.

     İşbirliği protokolüne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Servet Türegün ve Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Aslan katıldı.

     Yapılan işbirliği kapsamında Karaman Belediyesinde görevli personellerin Aile Eğitimi ve İletişimi, Finansal, Medya ve Sağlık Okuryazarlığı vb. konularda eğitim almaları sağlanacaktır.

     Ayrıca Belediye Başkanlığına nikâh yapmak için başvuruda bulunan istekli çiftler için de Evlilik Öncesi Eğitim Programı uygulanacaktır.

        Eğitimlere katılmak isteyen diğer vatandaşlarımız AEP web sitesinde ya da uygulayıcı kurumlara müracaat ederek açılan eğitimlere katılabilirler. Ayrıca bireyler gerek AEP İnternet sitesinden gerekse uygulayıcı kurumlarından ihtiyaç duydukları eğitimlerin açılması konusunda da talepte bulunabilirler.

     Bütün AEP eğitimleri ve katılımcılara sunulan eğitim materyalleri ücretsizdir. Eğitim içeriklerinin tamamına ve eğitimlerde kullanılmak üzere geliştirilmiş materyallere, AEP İnternet sitesinden de erişilebilir.

 

Müdürlük adresi: Ziya Gökalp Mah. Ahmet Yesevi Cad. No: 46

Telefon: 0338 213 75 16