…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
03 Aralık 2019, Salı Karaman, Türkiye

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı


3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Karaman Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Karaman Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve Karaman Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa program düzenlendi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonunda düzenlenen programa, Karaman Valisi Sayın Fahri Meral ve eşleri Hanımefendi Zehra Meral, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Servet Türegün ile daire amirleri, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Program öncesi Ermenek Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerimiz, Vali Fahri Meral ve protokol üyelerini mehter marşı ile karşıladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile program başladı. Ardından “Derviş” isimli kısa film gösterimi, Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmenlerinden oluşan Türk Sanat Müziği korosunun konseri ve Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin ritim grubu gösterisi büyük alkış topladı.