…
…
…
…
21 Ekim 2020, Çarşamba Karabük,TÜRKİYE

Yürekleri Isıtan Güzel Dayanışma


17.08.2016 tarihinden beri Yücel Huzurevimizde kalmakta olan 12.07.1946 doğumlu (74) İbrahim BALLIOĞLU, İl Müdürlüğümüzün “Dede-Torun Buluşması” etkinliğinde sohbet ettiği gençlerdeki okuma hevesini görünce o günden beri biriktirmiş olduğu bir miktar parayla 5 kız çocuğuna kışlık giyecek malzemesi alınması için hediye çekleri gönderdi.

Soğuk kış günlerinin yaklaştığı bu günlerde, 5 kız çocuğuna belli bir miktar yardım yapma fikrini, İl Müdürümüz Galip SÖKMEN ve Sayın Valimiz Fuat GÜREL ile paylaşarak kendilerinin de memnuniyet temennileriyle onayını alan huzurevindeki İbrahim Amcamıza; böylesi güzel bir dayanışmaya vesile olduğu için Sayın Valimiz Fuat GÜREL teşekkür etti.

İbrahim BALLIOĞLU Amcamız ise pandemi dolayısıyla dışarı çıkamadığını, aynı zamanda kendisinin de sağlık problemleri olduğunu, fakat bir miktar birikimle yapmış olduğu bu destekle çocuklarımızın yüzlerinin gülmesine vesile olduğu için son derece sevinçli olduğunu dile getirdi.

İl Müdürümüz Galip SÖKMEN ise İbrahim Amcamızı huzurevinde ziyaret ederek kendisine sağlıklı bir ömür dileklerini ileterek teşekkür etti.