…
…
…
28 Ağustos 2020, Cuma Karabük,TÜRKİYE

Yaralı Özel Harekât Polisi Ahmet Erinç Ergün, evinde ziyaret edildi


Hakkâri ili Yüksekova ilçesine bağlı Çobanpınarı bölgesinde Zırhlı aracın kaza yapması sonucu yaralanan Özel Harekât Polis Memuru Ahmet Erinç Ergün, evinde ziyaret edilerek kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

Ziyarette Vali Fuat Gürel’e, Vali Yardımcısı Vekili Numan Tahir Şimşek, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Galip Sökmen eşlik etti.

Tedavisi tamamlanarak taburcu olan ve tedavisine evinde devam edilen Özel Harekât Polisi Ahmet Erinç Ergün’ü ailesiyle birlikte kaldığı Safranbolu ilçemizdeki evinde ziyaret eden Vali Gürel ve İl Müdürümüz Sökmen, sağlık durumu hakkında bilgiler alarak acil şifalar temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel Harekât Polisi Ahmet Erinç Ergün, en kısa sürede iyileşerek tekrar görevinin başına dönmek istediğini belirterek, Vali Gürel ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri ve ilgilerinden dolayı teşekkür etti.