…
…
…
…
…
…
20 Haziran 2020, Cumartesi Karabük, TÜRKİYE

Vali Fuat Gürel, İl Müdürümüz Galip Sökmen ile birlikte“Babalar Günü” münasebetiyle ilimizde ikamet eden Şehit Babalarını evlerinde ziyaret ederek “Babalar Günü”nü kutladı.


Şehit Cevdet Çay’ın babası Mehmet Çay, Şehit Recep Çakıl’ın babası Mehmet Çakıl ve Şehit Metin Arslan’ın babası Zeki Arslan’ı evlerinde ziyaret eden Vali Gürel ve beraberindeki heyet şehit babalarının Babalar Gününü kutlayarak bir süre sohbet ettiler.

Şehitlerimizin aziz emanetleri olan ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Vali Gürel, “Aileleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yüreğindeki sevgi ve şefkati çocuklarına karşılıksız veren siz Şehit Babalarımızın Babalar Gününü kutluyorum. Sizlerin evlatları Şehadete ulaşarak çok değerli bir mertebeye ulaştılar. Evlatlarınızla ne kadar gurur duysanız yeridir. Sizler bizlere Şehitlerimizin emanetlerisiniz. Bizler sizin bütün dertlerinize, sıkıntılarınıza ortağız ve her zaman yanınızda olacağız. Bizler de sizlerin birer evladıyız. Şehitlerimize Allahtan rahmet, sizlere de sabırlar diliyorum. Binbir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını, aziz vatanımızın bekası için feda eden şehit babalarımız olmak üzere, tüm babaların ‘Babalar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.”diyerek programın hazırlanmasında emeği geçen İl Müdürümüz Galip Sökmen ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.