…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Ekim 2024, Cuma Karabük - Türkiye

Süreyya Yavuz Hanımefendi'nin Yücel Huzurevi Ziyareti…


Valimiz Mustafa Yavuz'un Eşi Süreyya Yavuz Hanımefendi ve İl Müdürümüz Abdurrahman Bilgiç Yücel Huzurevimizi ziyaret ederek değerli büyüklerimiz ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen ziyaret büyüklerimiz için büyük bir moral kaynağı oldu ve onlara yalnız olmadıklarını hissettirmekle kalmayıp, büyüklerimizin anılarını dinleyip birikimlerinden faydalanmak için de bir fırsat sundu. Ziyaret sırasında sohbetlerle kıymetli büyüklerimizle güzel anlar paylaşıldı.

Süreyya Yavuz Hanımefendi, ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Bugün burada, yaşam deneyimleriyle bizlere ışık tutan değerli büyüklerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Onların gözlerindeki ışıltıyı görmek, hayat hikayelerini dinlemek bizler için çok kıymetli. Büyüklerimizin rahatı ve mutluluğu için özveriyle çalışan tüm huzurevi personeline de teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret boyunca huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Yavuz Hanımefendi, büyüklerimizin ihtiyaç ve isteklerini dinleyerek, samimi bir sohbet gerçekleştirdi.