…
…
16 Ocak 2020, Perşembe Şirinevler-Karabük,TÜRKİYE

Şirinevler Sosyal Yaşam Merkezi Bünyesindeki Kursiyerlere Mahremiyet Eğitimi Verildi


Karabük Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlardan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Eğitim ve Danışmanlık Birimi’nce Şirinevler Sosyal Yaşam Merkezi bünyesindeki kurslarda eğitim alan kursiyerlere “Mahremiyet Eğitim” verildi.  Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Müdür Yardımcımız Kıymet Boztaş ve SHM Müdür Yardımcısı V. Ömer Faruk Çınar’ın katılımı ile gerçekleştirilen eğitim Psikolog Merve Yanık tarafından sunuldu.

“Bedendeki Özel Alanları Tanımlanması, Evdeki Özel Alanların Tanımlanması, Çocukların ‘Hayır’ Diyebilmesinin Desteklenmesi, Çocuğu Severken Kullanılan Hitap Sözcükleri, Çocuğu İstismardan Koruma, Çocuklara ‘Yabancı’ Tanımını Yapma” konu başlıkları üzerinde durulan eğitim kursiyerler tarafından ilgiyle takip edildi.

Eğitim semineri karşılıklı soru cevap faslının ardından iyi dilek ve temennilerin sunulması ile sonlandırıldı. Eğitimden duyduğu memnuniyeti dile getirerek eğitimin ilimizdeki diğer Sosyal Yaşam Merkezlerinde de uygulanmasının faydalı olacağını belirten Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, eğitim programının hazırlık ve sunumunda görev alan tüm personele ve katılımcılara da teşekkürlerini sundu.

Karabük Belediyesi ve İl Müdürlüğümüz işbirliği ile gerçekleştirilen eğitimler 2020 yılı boyunca devam edecektir.