…
…
…
…
…
…
…
…
…
30 Ocak 2020, Perşembe Keltepe-Karabük,TÜRKİYE

Şehit Yakınları, Keltepe Kayak Merkezinde Unutulmaz Bir Gün Yaşadı


Vali Fuat GÜREL’in Eşi Özlem ARAS GÜREL, İl Müdürlüğümüzün organize ettiği bir program dahilinde şehit anneleri ile eşlerini, ilimizin yeni gözdesi Keltepe Kayak Merkezinde misafir etti.

İlimize atandığı ilk günden beri İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlar ile bu vatan için en değerli varlıklarını feda eden şehit yakınlarımız ve kahraman gazilerimiz ve aileleri ile yakından ilgilenen Sayın Valimiz ve Eşleri Hanımefendinin, bu seferki programları, Türkiye’nin 53. Kayak Merkezi olarak faaliyete geçen Keltepe Kayak Merkezinde şehit yakınlarını misafir etmek oldu. İl Müdürümüz Galip SÖKMEN’in Eşi Canan SÖKMEN ile kurum yönetici ve çalışanlarımızın da eşlik ettiği programda, birlikte içilen çaylar, yapılan hoş sohbetlerin ardından karın ve doğanın güzellikleri hep birlikte yaşandı.

Düzenlenen etkinlik hakkında Özlem ARAS GÜREL, “Bugün bu güzel doğanın içinde sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum, istedim ki  kış mevsiminin en güzel hissedildiği yeni açılan Keltepe kayak merkezimizde birlikte olalım, eğlenceli bir gün geçirelim. Şehitlerimizin devlete emanetleri olan ailelerimizle ne kadar ilgilensek az. Biz devletimizin tüm kurumlarıyla yanınızdayız her fırsatta birlikte olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

İl Müdürlüğümüz bahçesinden uğurlanan şehit yakınlarımız, yine İl Müdürlüğümüz bahçesinde İl Müdürümüz Galip SÖKMEN tarafından karşılandı.