…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Mart 2020, Çarşamba Karabük,TÜRKİYE

Şanlı Zaferin 105. Yıl Dönümü


Büyük bir gurur ve heyecanla kutladığımız ve Aziz Türk Milleti’nin tarihe not düştüğü şanlı bir kahramanlık destanı olan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 105. Yıldönümü çelenk sunma töreni ile kutlandı.

Bu yıl coronavirüs salgın hastalığı nedeniyle yapılması planlanan törenler ve etkinlikler iptal edilirken Büyük Zafer için Beşbinevler Şehitliğinde Çelenk Sunma Töreni düzenlendi.

Valimiz Fuat Gürel, Vali Yardımcısı Vekili Numan Tahir Şimşek, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ,  İl Jandarma Alay Komutan Vekili Mustafa Kuraş, Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Müdürümüz Galip Sökmen, İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk ile Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Muharip Gaziler Dernek Başkanı katıldılar.

 

Vali Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker ile Şehit ve Gazi Dernekleri tarafından Şehitlik Anıtına Çelenk sunumu gerçekleştirildi. Şehitler için saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşımız okundu. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve duanın ardından Şehitliklere karanfil bırakılması ile tören sona erdi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105'inci yıldönümü kutlamaları kapsamında yapılması planlanan törenler, koronavirüs önlemleri kapsamında iptal edildi.