…
…
…
…
24 Nisan 2020, Cuma Karabük, TÜRKİYE

Psikososyal Destek Ekiplerimiz İlimizde Yaşayan İlyas-Fatma Yıldırım Çiftinin 42. Evlilik Yıldönümlerini Kutladı


Karabük Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz bünyesindeki Psikososyal Destek Ekibi’miz yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri nedeniyle evlerinden çıkamayan 67 yaşındaki İlyas Yıldırım ve eşi 66 yaşındaki Fatma Yıldırım'a 42. evlilik yıl dönümlerinde pastayla sürpriz yaptı.

Çiftin Kanada'da yaşayan kızları İlknur Yıldırım Ayhan’ın anne ve babasının evlilik yıl dönümlerini kutlamak istediğini talep etmesi üzerine harekete geçen ekibimiz, pasta alarak çiftin Bahçelievler Mahallesi'ndeki ikametine gitti. Karşılarında ASDEP Çalışanlarından oluşan Psikososyal Destek Ekibimizi gören çift şaşkınlık yaşadı. Evlilik yıl dönümünü kutlayan görevlilerimize, çiftin Kanada'daki kızları da telefonla görüntülü bağlanarak katıldı.

Sürpriz karşısında mutluluk gözyaşlarını tutamayan Fatma Yıldırım “Birlikte mutlu bir 42 yıl geçirdik. Bir daha dünyaya gelsem yine eşimle evlenirim. Bize bu mutluluğu yaşatan çocuklarıma, damadıma, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne ve basın mensuplarına çok teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.