…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
24 Eylül 2019, Salı Karabük,TÜRKİYE

Milas’lı Özel Öğrencilerden İlimize ziyaret


Bakanlığımız Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünün açılışa hazır Engelsiz Yaşam Merkezlerine Türkiye’nin her ilinden misafir olarak gelecek kuruluşlarımızın konaklama hizmetine açılması taleplerine istinaden 20 Eylül tarihinde ilimize gelen Muğla, Milas Mehmet Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri Vali Fuat Gürel ile İl Müdürlüğümüzü ziyaret ettiler.

Kendileri için hazırlanan program dâhilinde ilimizin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini gezen M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri daha önce Milas’ta Kaymakamlık yapan ve görev yaptığı süre boyunca kendilerini yalnız bırakmayarak sık sık ziyaret eden Vali Amcalarını ziyaret ettiler.

Öğrencilerle yakından ilgilenerek samimi sohbetler kuran Vali Gürel, döndüklerinde ailelerine kendi selamlarını iletmelerini istedi. Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Vali Gürel ziyaret sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sayın Valimizin ziyaretinin ardından İl Müdürlüğümüze gelen misafirlerimiz İl Müdürümüz Galip SÖKMEN tarafından karşılandı. Karşılıklı sohbet içerisinde geçen ziyaretin ardından hatıra foıtoğrafı çektirilerek İl Müdürlüğümüzden ayrılan misafirlerimiz Safranbolu Engelsiz Yaşam Merkezine geçtiler.

24 Eylül 2019 sabah kahvaltısında Sayın Valimiz Fuat GÜREL tarafından ağırlanan misafirlerimiz Muğla’ ya uğurlandılar.