…
…
…
…
24 Ağustos 2021, Salı Karabük, TÜRKİYE

Koruyucu Ailelerimizden İl Müdürümüze Veda Organizasyonu.


İl Müdürlüğümüzde 20 Aralık 2016 tarihinden bu yana İl Müdürümüz olarak görev yapan Galip SÖKMEN’in Bakanlık Merkezine görevlendirmesi sebebiyle ilimizdeki koruyucu aileler tarafından kendisine veda organizasyonu düzenlendi.

Karabük Belediyesi Şehir Parkında düzenlenen etkinlikte, koruyucu ailelerimiz, kendileri hazırlamış oldukları çeşitli ikramlıklar ve hoş sohbet eşliğinde İl Müdürümüz Galip SÖKMEN’e, ilimiz bünyesinde sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Bu güzel etkinlikte duygularını belirten İl Müdürümüz SÖKMEN; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza en güzel hediye olan aile ortamını sunan toplumumuzun en değerli gönül elçileri siz Koruyucu Ailelerimizle yeniden bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyim. Toplumların en küçük yapı taşı olan aile kavramının, sizler vesilesiyle korunma ve bakım altında bulunan çocuklarımıza sıcak bir yuva olarak yeniden anlam bulmasında üstlendiğiniz rol çok büyük ve kutsal. Bu ulvi sorumluluğu can-ı gönülden yerine getirirken, bana da göstermiş olduğunuz bu sevgi bağıyla, her zaman dile getirdiğimiz gibi ‘Büyük Bir Aile’ oluşumuza bir kez daha şahit olduk.

Düzenlenen bu organizasyonun hazırlık ve sunumunda emeği geçen Koruyucu Aile Birimi başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Etkinlik, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından iyi dilek ve temennilerin sunulmasıyla sonlandı.