…
…
12 Ağustos 2020, Çarşamba Karabük,TÜRKİYE

İş Hayatına Uyum Semineri Gerçekleştirildi


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımıza bağlı kuruluşlarımızda koruma ve bakım altında iken reşit olup 2828 sayılı Kanunun Ek 1. Maddesi kapsamında kendilerine tanınan istihdam hakkından yararlanarak kamuda çalışmaya başlayan gençlerimize; memuriyetin getirdiği sorumluluklar, müstafi olarak devlet memurluğundan ayrılma risklerini engellemek, yeni görevlerine uyumlarını kolaylaştırmak amacıyla İl Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda "İş Hayatına Uyum Semineri" gerçekleştirildi.

İl Müdürümüz Galip SÖKMEN’in, açılış konuşmalarıyla başlayan seminerde SÖKMEN; “Çalışma hayatına bilinçli bir şekilde başlamak, yeni görev yerlerinize oryantasyon sürecini kolaylaştıracaktır. Atandığınız pozisyonlardaki işin gerektirdiği tutum ve bilgileri edinmeniz, düşünsel ve bedensel becerileri kazanmanız ve bu şekilde en kısa zamanda kendinizi önemli hissederek atandığınız kuruma aidiyet hissinizin oluşması için her zaman olduğu gibi biz yine sizlere destek olmaya hazırız. Her birinizi en güzel mevkiilerde görmek bizleri onurlandırır, çünkü biz, sizlerle büyük bir aileyiz. Hepinizin yeni görevleri hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.

İl Müdür Yardımcımız Sezgin KÜÇÜKTEPE’nin, “657 sayılı Devler Memurları Kanunu”, Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcı Ömer Faruk ÇINAR’ın, “Finansal Okuryazarlık” ve Psikolog Merve TOPAL’ın, “Stresle Baş Etme Yolları” konularındaki eğitimleriyle devam eden seminer, fotoğraf çekimleriyle sonlandırıldı.