…
31 Aralık 2020, Perşembe Karabük,TÜRKİYE

İl Müdürümüz Galip SÖKMEN’in 2021 yılı mesajı;


Barış, huzur, hoşgörü ve kardeşlik duygularıyla girdiğimiz bir yılı daha geride bırakarak yeni bir yıla ulaşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Yeni başlangıçları ve umutları beraberinde getiren bu yeni yılda, aziz milletimizin birlik ve beraberliğinin pekiştiği, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın daha da kuvvetlendiği, terörden ve her türlü şiddetten uzak; sağlık, barış, huzur ve bereketli bir dönem olmasını temenni ediyorum.

Dünyamızın dört bir yanında devam etmekte olan savaştan, terör ve şiddetten, açlıktan, yoksulluktan, pandemiden insanlığın kurtulması; sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu, temel insan hak ve hürriyetlerinin her yerde sağlandığı bir dünya ortak özlemimizdir.

Hüzünleriyle, sevinçleriyle, gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan 2020 yılında başlayan koronavirüs salgını ile sağlığımızın ne kadar değerli bir hazine olduğunu, bilim ve teknolojinin önemini, modern tıbbın vazgeçilmezliğini, ailemizin, sosyal ve toplumsal dayanışmanın ehemmiyetini tüm dünya ile birlikte yeniden idrak ettik. Milletçe geldiğimiz bu noktanın kıymetini çok iyi bilmeli, gelecek nesillere ekonomik sosyal ve kültürel açıdan gelişmiş huzurlu bir ülke bırakmak için duyarlı olmalı ve çaba göstermeliyiz.

Bizler, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Karabük İl Müdürlüğü olarak bu konuda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için ilimizde, özellikle kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve süratli bir şekilde yürütülmesine yönelik tüm kurum ve kuruluşlarımızın gösterdiği çabalarla yeni yılda da özveriyle çalışmaya devam edeceğiz.  2021 yılında da, sahip olduğumuz potansiyeli, kaynaklarımızı ve zamanımızı ilimizin, daha müreffeh, daha huzurlu ve geleceğe güvenle bakan bir il olması için toplumun tüm kesimleriyle işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Unutmamalıyız ki hedefleri ve hayalleri yüksek olan milletler, başarıya ulaşan milletlerdir. Bizler de bu güçlü devletin eşit ve hür vatandaşları olarak ortak sorumluluk bilinciyle hareket edip gelecek nesillerimize daha yaşanabilir ve daha refah bir dünya bırakma hedefimizden ödün vermeyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılının ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederek bu kadim topraklarda huzurun hakim olması için canlarını veren bütün şehitlerimizi rahmetle yad ediyor; şehitlerimizin muhterem aileleri ile kahraman gazilerimize sağlıklı nice ömürler diliyor ve başta mesai arkadaşlarım olmak üzere tüm Karabüklü halkımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.