…
…
…
…
…
…
01 Temmuz 2020, Çarşamba Karabük,TÜRKİYE

İl Müdürümüz Galip Sökmen’e Müdürlüğümüz Personellerinden Doğum Günü Sürprizi


Karabük Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Galip Sökmen’e İl Müdürlüğümüz ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüz idareci ve personellerince sürpriz doğum günü düzenlendi. İl Müdürümüz Sökmen, kurum girişinde kendisini bekleyerek doğum gününü kutlayan ekibine teşekkür etti.

SHM Müdürü Elif Ünsal’ın katılımlarıyla düzenlenen sürpriz doğum gününde, tüm personel İl Müdürü Galip Sökmen’e yeni yaşının sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

İl Müdürümüz Galip Sökmen yaptığı konuşmalarında “Sizlerle beraber çalışmaktan her zaman onur duydum, gurur duydum. Benim için özel olan bu günü hatırlayarak daire girişinde hazırlamış olduğunuz bu tablo beni ziyadesi ile mutlu etmiştir. Rabbim O’nun rızasını kazanacak bir hayat yaşamayı hepimize nasip eylesin bu güzel tablonun hazırlanmasında emeği geçen idareci arkadaşlarım başta olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yine özellikle kurum personellerimizden Ümran-Fatih Peker çiftine ayrıca teşekkür ediyor, biricik evlatları can kızımız Buğlem’e de Rabbimden hayırlı ömürler diliyor hepinize sağlık, huzur ve başarı dolu yıllar diliyorum.” dedi.

Kutlama birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından iyi dilek ve temennilerle sonlandırıldı.