…
16 Ekim 2021, Cumartesi Karabük, TÜRKİYE

İl Müdürümüz Abdurrahman BİLGİÇ'in, Mevlid Kandili mesajı;


Bütün insanlığa rahmet elçisi olarak gönderilen ve insanların en hayırlısı olan Peygamber Efendimiz’in yeryüzünü şereflendirdikleri, insanlık tarihinin en müstesna, en önemli hadiselerinden biri olan Mevlid Kandili’ne daha kavuşmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz.  

 

Yaşadığı dönemde akıllara, kalplere, ruhlara hitap ederek, bütün dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve güzel ahlakın egemen olacağı manevi bir ortamı tebliğ eden sevgili Peygamber Efendimiz, gerek hayat tarzı, gerekse söz ve düşünceleriyle insanlığın yolunu aydınlatmıştır.

 

Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için önemli bir fırsat olarak görüyoruz. Bu nedenle, toplumsal huzurun sağlandığı böyle eşsiz gün ve gecelerin fırsatları en iyi şekilde değerlendirilmeli, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için her zamankinden daha çok gayret göstermeliyiz.

 

Müslümanlar için güzelliklere erişme, af ve mağfirete ulaşmanın vesilesi ve en kutlu yolu olan bu gecenin birlik ve beraberliğimize, dirlik ve düzenimize vesile olması temennisiyle tüm vatandaşlarımızın Mevlid Kandilini en kalbi dileklerimle kutluyor, bu gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum. 

            

                                                                                     Abdurrahman BİLGİÇ

                                                                                              İl Müdürü