…
31 Ağustos 2021, Salı Karabük,TÜRKİYE

İl Müdürümüz Abdurrahman BİLGİÇ’ in Göreve Başlama Mesajı;


Temiz yürekli, yiğit ve fedakâr insanların şehri, nadide vatan toprağımız, güzel Karabük’ümüze Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya YANIK Hanımefendinin tensipleriyle görevlendirilmiş bulunmaktayım. Şahsımı böylesine onurlu bir göreve layık görerek, şahsıma duydukları güven nedeniyle teşekkürlerimi arz ediyorum.

2016 Yılından bugüne kadar hizmet etmiş olan İl Müdürümüz Sayın Galip SÖKMEN beyefendiye şükranlarımı sunuyorum.

Şehrimizin hadimi, hizmetkârı olmak, siz güzel insanlarına hizmet etmek benim için çok özel anlam ifade etmektedir.

Dikkatlerinize arz etmek isterim ki,

Görev yaptığımız süre içerisinde;  Sayın Valimizin riyasetinde bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve üniversitemizle birlikte tüm mesai arkadaşlarımın ortak akıl birlikteliğiyle Karabük’ümüze nasıl katkıda bulunuruz bunun çabası içerisinde olacağız.

Her zaman halkımızın sorunlarına açık, çözüm odaklı ve bütün toplumu kucaklayan bir çalışma modeli uygulayacağız. Devletimizin şefkatli elini şehrimizin her noktasına ulaştırabilmek için bütün gücümüzle çalıştığımıza inşallah tanıklık edeceksiniz.

Değerli Karabüklüler;

Hizmetlerimizi yürütürken; kahraman şehitlerimizin emanetleri, gazilerimiz, çocuklarımız, yaşlılarımız engellilerimiz bizim önceliğimiz olacaktır. Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince hep yanlarında olacağımızın bilinmesini isterim.

Ben ve ailem, gönül kapılarınızı çalmaya geldik. Dertlerinizle dertlenmeye, mümkün olduğunca çare olmaya geldik. Yetimlerimizin, öksüzlerimizin başlarını okşamaya geldik. Sesimize kulak vereceğinizden, gönül kapılarınızı sonuna kadar açacağınızdan asla şüphemiz yoktur.

Sevgi, merhamet ve adalet rehberimiz olsun. Rabbim, bizi mahcup etmesin.

Saygılarımla…

                                                                                       Abdurrahman BİLGİÇ

                                                                   Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü