…
…
…
…
01 Ekim 2019, Salı Karabük, TÜRKİYE

HUZUREVİ SAKİNLERİMİZ 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ ÇERÇEVESİNDE ÇEVRİKKÖPRÜYE YEMEĞE GİTTİLER


1 Ekim 2019 tarihinde Dünya Yaşlılar Günü Münasebetiyle Yücel Huzurevi Koruma Ve Yaşatma Derneğinin katkılarıyla Huzurevi sakinlerimiz için Çevrikköprü Kadıefendi  Restaurant'ta  Yemek Programı düzenlendi.

Yemeğe Vali Yardımcısı Numan Tahir ŞİMŞEK,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Galip SÖKMEN, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet UZUN, Huzurevi Dernek Başkanı Fazilet DEMİREZEN, Kuruluş Müdürü ile birlikte Dernek Yöneticileri ve Huzurevi sakinleri katıldı.

Vali Yardımcımız Numan Tahir ŞİMŞEK Huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenerek sohbet etti. Sizlerin huzurlu olmanız, bizim için çok önemlidir. Böyle bir günde yaşlılarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek yaşlılara ve çalışanlarına teşekkür etti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Galip SÖKMEN ise Huzurevi sakinlerine hitaben Yaşam kalitelerinin yükseltilmesi adına çalışmaların devam ettiğini belirterek Sizler için varız. Gönlümüz ve kalbimiz sizlerle bir çarpıyor. Sizlerden tek isteğimiz dualarınızda bize de yer vermeniz diye konuştu.