…
…
…
…
…
22 Haziran 2021, Salı Karabük,TÜRKİYE

Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitemizde Kalan Çocuklarımızdan İl Müdürümüze Babalar Günü Ziyareti


Babalar günü münasebetiyle kuruluşlarımızdan Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesinde kalan, aynı zamanda ilimiz Çocuk Hakları Komitesine üye olan çocuklarımız; “kendilerini bir baba şefkatiyle kucaklayan, isteklerini dikkate alarak hiçbir zaman göz ardı etmeyen ve özel anlarında yanlarında olmaya çalışan” İl Müdürümüz Galip SÖKMEN’e ziyarette bulundu.

Bu güzel ziyaretten kıvanç duyan İl Müdürümüz SÖKMEN, “Sizler, geleceğin en güzel mirasçılarısınız. Sizler için atılan her bir adım, gerçekleştirilen her bir etkinlik, bir sonraki jenerasyonun da şekillenmesini sağlayacağından hayati bir önem arz etmektedir. Bu kapsamda her birinizin tek tek vatanımız ve milletimiz için hayırlı, gelecekte olumlu kararlar alırken sebatlı ve ümmeti olduğumuz Peygamberimiz gibi tüm insanlığa karşı merhametli birer birey olabilmeleri için elimizden gelen tüm gayreti sergiliyoruz. Sizleri, en güzel mevkilerde görebilmek biz idareciler için en anlamlı hediyedir. Günün anlam ve önemine istinaden beni de babanız gibi görüp ziyaretime geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret çocuklarımızın İl Müdürümüz Galip SÖKMEN’E babalar günü hediyesi vermesi akabinde; öğrenim hayatlarında göstermiş oldukları üstün başarı ve almış oldukları taktir-teşekkür belgelerine istinaden İl Müdürümüz tarafından kendilerine hediyeler vermesinin ardından sonlandı.