…
…
…
…
…
…
…
…
31 Ağustos 2020, Pazartesi Karabük,TÜRKİYE

Engelsiz Çocuk Buluşması Projesi kapsamında engeli olan çocuklarımız, evlerinde ziyaret edildi.


Bakanlığımız Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün talimatı ile başlayan “Engelsiz Çocuk Buluşması Projesi” kapsamında, 10 engelli çocuğumuza farklı tarihlerde ziyaret gerçekleştirildi.

Karabük Çocuk Hakları İl Komitesi Yetişkin Temsilcisi Uğur FİDAN, Erkek Temsilci Muhammed Emin ÖZEKEN, Kız Temsilci Şevval AÇIKGÖZ ve komite üyelerinden Yahya Efe ÖZAK’ ın katılımıyla yapılan ziyaretlerde çocuklarımıza; Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Bakanımızın, Sayın Valimizin ve İl Müdürümüz Galip SÖKMEN’in selamları iletilerek devletimizin her zaman yanlarında olduğu ifade edildi.

Maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilen ziyaretlerde çocuklarımız, akranlarıyla sosyalleşerek eğlenceli vakit geçirdi. Ayrıca ziyaret edilen çocuklarımız Çocuk Hakları İl Komitemize davet edilerek komiteye üye yapıldı.

Söz konusu proje kapsamında engelli çocuklarımızın kendilerini ilgilendiren kararlar hakkında görüşlerinin alınması ve toplumun eşit yurttaşları olduğu mesajının kendilerine verilmesi hedefiyle Karabük Çocuk Hakları İl Komitesince her ay düzenli olarak engeli olan çocuklarımızın ziyaret edilmesinin planlanmasının ardından etkinlik sona erdi.