…
…
…
…
24 Ekim 2019, Perşembe Karabük,TÜRKİYE

Dünya İkincisi, Avrupa Şampiyonu Elif GÜNERİ’yi İl Müdürümüzde misafir ettik.


Rusya’nın Ulan Ude kentinde gerçekleştirilen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda 81 kiloda gümüş madalya kazanan ve kariyerinde Avrupa Şampiyonluğu bulunan Elif GÜNERİ, İl Müdürlüğümüzde misafir etmenin mutluluğunu yaşadık.

 

Avrupa Şampiyonu Dünya ikincisi sporcumuzu tebrik eden İl Müdürümüz Galip SÖKMEN, şampiyonumuzun başarısında emeği geçen Antrenörlerimize ve Milli Takım Antrenörlerimize teşekkür ettiğini, Ülkemizi ve İlimizi uzun yıllar boyunca temsil edeceği ve birçok şampiyonluğa imza atacağına inandığını belirtti.

 

Çalışılıp mücadele edildiğinde kadın-erkek kim olursa olsun başarının yakalanabileceğini belirten SÖKMEN, Elif GÜNERİ’nin geçmiş yıllarda kuruluşumuzda kalan çocuklarımızla çalışmalar yaptığını, bu doğrultuda gelecek yıllarda da bu çalışmaları devam ettirerek, Şampiyon boksörümüzün güzel bir rol model olacağını vurguladı.

 

Kariyerinde iki defa Avrupa Şampiyonluğunda bulunan, Dünya ikincisi Milli Boksörümüz Elif GÜNERİ ise, sporun hem sağlık hem de mental açıdan bir çok katkısının bulunduğunu ifade ederek, “Önümüzdeki dönemlerde çocuklarımız için üzerimize düşen herhangi bir durum varsa her zaman çalışmaya hazırım.” dedi.