…
…
…
…
…
…
28 Haziran 2021, Pazartesi Karabük, TÜRKİYE

Çocuklarımızdan Eğlenceli Etkinlikler


İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımızdan Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde bulunan çocuklarımızın yapmış olduğu eserler göz doldurdu.

Çocuk evlerinde koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımızın, yaşam becerilerini geliştirmek, fiziksel, bilişsel, psikososyal, duygusal gelişim alanlarını desteklemek, onları hayata hazırlamak, kendilerine ve topluma yararlı bir birey olarak yetişmelerine, yaşamlarını sürdürebilmek için gerekli olan bilgi, beceri ve deneyimleri kazanmalarına katkı sunabilmek için Safranbolu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde çocuklarımızın, yaş ve cinsiyetlerine uygun olarak dizayn edilmiş olan el sanatları, ahşap boyama ve ebru kurslarına katılımları sağlandı. Bunların yanı sıra Safranbolu Gençlik Merkezi'nde de gelişim düzeylerine uygun, çeşitli etkinliklerde yer alan çocuklarımızın, içinde bulunduğumuz pandemi sürecini daha kalifiye bir bicimde değerlendirmelerine olanak verildi.

İl müdürümüz Galip Sökmen çocuklarımıza, yapmış oldukları etkinlikler ve görsel çalışmalarından dolayı; ‘Teşekkür ederek hayatları boyunca başarılı olmalarını Can abi Allah’tan temenni ediyor, Emeği geçen idareci ve çalışan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum’ dedi.