…
…
…
24 Ocak 2020, Cuma Karabük, Türkiye

Beyaz Gelinliğini Giyen Karabük’ te Geleneksel Kartopu Şölenimizi Yaptık


İl Müdürlüğümüz ile Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüzün fedakar, özverili, güler yüzlü, zor anların ve günlerin dostu personelimizle 24 Ocak 2020 Cuma gününe hatıra resmi çekilerek ve kartopu oynayarak yüksek motivasyonla güne başladık.

İl Müdürümüz Galip SÖKMEN personellerimize; “Vatandaşlarımıza, bizden yardım bekleyen herkese 7/24 saat çalışma azmiyle dolu, güler yüzlü hizmetleriniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

KAR: Fikri uzaklara götüren, İnsanı kendine getiren denizdir. Ve yine Seveceksen kar tanesi gibi ol; Öylesine temiz, öylesine sessiz. Ayrıca kar denince yine aklıma şöyle bir söz geldi; “Zaman gelir yollarına kar yağar, etrafını huzur bulutları sararsa ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar buradayım.” diyor.

Geçen yıl 16 Ocakta tattığımız bu şöleni bizlere bu yıl 24 Ocakta yaşatan Rabbime sonsuz hamd ediyor hepinize sağlıklı, huzurlu, başarılı bir hayat diliyorum. Sizlere son olarak; Yere düşen her kar tanesinde hayatın ne kadar temiz ve saf olduğunu düşünün diyor hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.