…
…
…
…
…
…
…
…
05 Aralık 2019, Perşembe Karabük, Türkiye

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Münasebetiyle Bir Dizi Etkinlik Gerçekleştirildi


Karabük Valisi Sayın Fuat GÜREL ve eşi Özlem ARAS GÜREL Hanımefendi’nin ev sahipliğinde Karabük Öğretmen Evinde düzenlenen kahvaltı programına, Vali Yardımcısı Numan Tahir ŞİMŞEK, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Galip SÖKMEN, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih VARGELOĞLU, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve üyeleri ile özel eğitim öğrencileri, engelli aileleri bir araya geldiler.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Karabük Valisi Sayın Fuat GÜREL’e Makamında ziyaret gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ziyarette Özlem ARAS GÜREL Hanımefendi,  Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Galip SÖKMEN, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih VARGELOĞLU, engelli bireylere yönelik kurulan Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve üyeleri, Özel Eğitim Kurumu öğretmen ve öğrencileri ile engelli aileleri hazır bulundu. Daha sonra Vali Fuat GÜREL ve eşi Özlem ARAS GÜREL Hanımefendi Müdürlüğümüze bağlı olarak faaliyet gösteren Özel Doğan Hayat Engelli Bakım Merkezine ve Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesine ziyaretlerde bulundu. Yapılan ziyaretlerde Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher BERKER, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Galip SÖKMEN, İl Emniyet Müdürü Sırrı TUĞ, İl Jandarma Komutanı Ali Sefa YILMAZ hazır bulundu. 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcımız Sezgin KÜÇÜKTEPE ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri tarafından Belediye Başkanlığı Makam Ziyareti gerçekleştirildi.