…
…
…
…
…
25 Eylül 2020, Cuma Karabük,TÜRKİYE

125. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı Bünyesindeki 1806 Kursiyer Uzman Erbaşa “Madde Bağımlılığı ile Mücadele” ve “Öfke Kontrolü” Konulu Eğitim Seminerleri Verildi


Karabük Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı Eğitim ve Danışmanlık Birimi koordinatörlüğünde 24.09.2020 ve 25.09.2019 tarihlerinde, 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı bünyesindeki 1806 kursiyer uzman erbaşa “Madde Bağımlılığı İle Mücadele” ve “Öfke Kontrolü” konulu eğitim seminerleri verildi.

İl Müdürlüğümüze bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personellerinden Müdür Yardımcısı V. Ömer Faruk ÇINAR,  Psikolog Merve YANIK, Psikolog Gülay HATIL ve İl Müdürlüğümüzde görevli Psikolog Sanem YILDIZ’ın sunumlarıyla gerçekleşen eğitim seminerleri Covid-19 tedbirleri kapsamında açık alanda ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak sunuldu.

Kursiyer uzman erbaşlar tarafından ilgiyle takip edilen eğitim seminerleri soru cevap etkinliği sonrasında iyi dilek ve temennilerle sonlandırıldı.