…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
01 Ağustos 2023, Salı Kahramanmaraş,Türkiye

Şehidimiz J.Asb.Kd.Çvş. Mustafa Tatlı Dualarla Ebediyete Uğurlandı


Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde görevi esnasında kazaya müdahale ederken başka bir aracın çarpması sonucu şehit olan J.Asb.Kd.Çvş. Mustafa Tatlı için Onikişubat ilçemiz Döngele Mahallesinde cenaze töreni düzenlendi.
 
Şehidimiz, baba ocağına götürülerek helallik alınmasının ardından düzenlenen cenaze törenine müteakip dua ve tekbirlerle ebediyete uğurlandı. 
 
Törene, şehidimizin ailesi ve yakınlarının yanı sıra; İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Bülent Turan, Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Mehmet Şahin, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral İsmail Balıbek, Adana Jandarma Bölge KomutanıTümgeneral Murat Bulut, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İlçe Belediye Başkanları,İl Müdürümüz Mutlu Kaya kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.
 
Defin sonrası şehidimizin fotoğrafı ve Türk Bayrağımız, Bakan Yardımcısı Sayın Bülent Turan, Valimiz Ömer Faruk Coşkun ve Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral İsmail Balıbek tarafından şehidimizin ailesine teslim edildi.
 
İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Bülent Turan, Valimiz Ömer Faruk Coşkun ve protokol üyeleri, cenaze töreni sonrası şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.