…
…
…
…
…
…
…
…
…
25 Eylül 2024, Çarşamba Kahramanmaraş,Türkiye

Sayın Valimizin Eşi Dr. Selma Ünlüer Hanımefendi Huzurevini Ziyaret Etti


Sayın Valimiz Mükerrem Ünlüer’in eşi Dr. Selma Ünlüer Hanımefendi ve beraberindeki protokol üyelerinin kıymetli eşleri Şehit Hakan Duyğal Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki büyüklerimizi ziyaret etti.

 

Huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Dr. Selma Ünlüer Hanımefendi ve beraberindeki heyet, devletimizin himayesindeki saygıdeğer büyüklerimizle sohbet ederek onların hâl ve hatırlarını sordu.

Huzurevi sakinlerimize karanfil takdim ederek bir süre hasbihal eden Dr. Selma Ünlüer Hanımefendi, “Geçmişten bugüne köprü vazifesi gören, milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan büyüklerimize her zaman minnettarız. “diye konuştu.

 

Huzurevi sakinleri ise ziyaretleri vesilesiyle duydukları memnuniyeti ifade ederek nazik ziyaretleri dolayısıyla Dr. Selma Ünlüer Hanımefendi ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

İl Müdürümüz M.Ferdi Bozkurt Dr. Selma Ünlüer Hanımefendi ve beraberindeki heyete Şehit Hakan Duyğal Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimiz ve merkezde misafirimiz olan çınarlarımız hakkında bilgi verdi.

 

Dr. Selma Ünlüer Hanımefendiye ziyaretlerinde, Büyükşehir Belediye Başkanının eşi İlknur Görgel, Vali Yardımcılarımızın eşleri Nurten Sinanoğlu, Merve Ankara, İl Müdürümüz M.Ferdi Bozkurt, Onikişubat Kaymakamının eşi Filiz Çiğdem, Onikişubat Belediye Başkanının eşi Derya Toptaş, İl Emniyet Müdürümüzün eşi Kudret Gökduman, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ayten Şenel, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü eşi Fatma Yasım, İstiklal Üniversitesi, Rektörü eşi Mürvet Bakan,  İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Sevgül Zengin, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Özay ve protokol üyelerinin kıymetli eşleri de eşlik etti.