…
…
…
…
23 Nisan 2023, Pazar Kahramanmaraş,Türkiye

Ramazan Bayramında Şehit Yakınları ve Gazilerimiz Yalnız Bırakılmadı


Ramazan ayı sürecinde şehrimizde yaşayan şehit yakınlarımız ve gazilerimiz içinde dpremden etkilenenlerine yönelik psikososyal destek süreci devam ettirilirken Ramazan Bayramında ise şehrimizde yaşayan tüm şehit yakınları ve gazilerimiz yalnız bırakılmadı.

 

Sayın Valimizi Ömer Faruk Coşkun İl Müdürümüz Mutlu Kaya ile birlikte Gazi Polis Memuru Ayhan Yıldız ve Kıbrıs Gazisi Halef Tunç ile kıymetli ailelerine ziyaret ederken, İl Müdürlüğümüz Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Şubemizce yapılan eşleştirmelerle kamu kurum yöneticilerimiz şehit yakınlarımızı ve gazilerimize bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.

Gazilerimiz ve aileleriyle bir süre hasbihal ederek ilimizde yaşanan deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileklerinde bulunan Sayın Valimizi Ömer Faruk Coşkun, “Vatan ve bayrak bizim için kutsaldır. Bu emanete sahip çıkmak için feda-i can eden şehitlerimize ve siz kahraman gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz. Şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz, bizlere en değerli emanetlerdir. Bu emanetlere sahip çıkmak asli görevimizdir. Vatan için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum. Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.” dedi.