…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
07 Nisan 2021, Çarşamba Kahramanmaraş,Türkiye

Mart Ayı Sosyal Hizmet Merkezleri Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Düzenlendi


Sosyal Hizmet Merkezleri (SHM) Mart Ayı Değerlendirme ve İstişare Göksun İlçemizde düzenlendi.

Toplantıya Göksun Kaymakamı Ümit Şeref Kayacan, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, İl Müdürümüz Mutlu Kaya, İl Müdür Yardımcılarımız ile İlimizde bulunan Sosyal Hizmet Merkezlerimizin idarecileri katılım sağladı.

Açılış konuşması yapan Sayın Ümit Şeref Kayacan “İlçemizde hizmet veren Sosyal Hizmet Merkezi sadece dezavantajlı vatandaşlarımıza hizmet sunmadığını eğitim programlarıyla da ilçemize katkı sunduğunu yapılan hizmetlerle görüyoruz. Toplantının da ilçemizde yapılması vesilesiyle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüze ve katılımcılara teşekkür ederim” dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ise “Göksun Belediyesi olarak İlçemize Sosyal Hizmet Merkezinin kazandırılması konusunda yıllardır bir çalışma içerisindeydik. Birkaç kez yer tespiti, yeni bina yapılması için arsa tespiti yaptık. Ancak çeşitli nedenlerle kısmet olmadı. Ancak birkaç yıl önce ilçemize Sosyal Hizmet Merkezi açıldı. Şimdi Göksun’a, Göskun’da yaşayan vatandaşlarımıza daha güzel bir yerde hizmet verilmesi için arsa tahsisi yaptık” dedi.

İl Müdürümüz yaptığı açılış konuşmasında;

İl Müdürümüz Mutlu Kaya “Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün tüm il halkını kapsayan faaliyet alanı içinde, dezavantajlı kesimlere yönelik sorumlulukları son derece hassas ve öncelikli bir boyut arz etmektedir.

Biz Kahramanmaraş Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak geçen ay yaptığımız toplantımızda Sekiz Sosyal Hizmet Merkezimizle bir aradayken bu gün dokuzuncu SHM’miz olan Çağlayancerit Sosyal Hizmet Merkezimizde aramıza katarak büyüyoruz.

Bu büyüme bizlerin Bakanlığımızın politik hedeflerinin gerçekleştirilmesi için birebir vatandaşımıza dokunan Bakanlığımızın elleri pozisyonunda görev yapan kuruluşları olduğumuzun bir göstergesi olduğunu bundan tekrar anlıyoruz. Bu çerçevede İlimizde yaşayıp sosyal risklerle karşı karşıya kalan tüm bireyleri, bedensel, ruhsal ve sosyal açıdan sağlıklı şekilde tutabilmek için etkin sosyal hizmet anlayışı içinde hareket etmeye onlara ulaşmaya devam edeceğiz” dedi.

“Bizleri misafir eden Sayın Belediye Başkanımıza ve değerli Göksun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz Seyfullah Bey’e Teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Sosyal Hizmet Merkezi idarecilerimiz ile İl Müdür Yardımcılarımız Mart ayı içerisinde vatandaşlarımıza sunulan hizmet modelleri hakkında katılımcılara sunumlarını gerçekleştirdi.

Toplantı sonrasında İl Müdürümüz Mutlu Kaya İl Müdür Yardımcılarımız Mustafa Kaplan, Bayram Paksoy, Ali Arslan Sak, Gözde Cerit ve Sosyal Hizmet Merkezi idarecilerimiz Göksun Sosyal Hizmet Merkezini ziyaret ederek çalışanlarımızla bir araya geldi.