…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
17 Eylül 2024, Salı Kahramanmaraş,Türkiye

Kreş Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulüplerine Eğitim


Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Özel Kreş, Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulüplerinin Kuruluş Müdürü ve çalışanlarına yönelik eğitim düzenlendi.

 Necip Fazıl Kısakürek Toplantı Salonunda düzenlenen eğitime Kahramanmaraş’ta Hizmet veren Özel Kreş, Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulüplerinin sahipleri Kuruluş Müdürleri ve çalışanları katılım sağladı.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan İl Müdürümüz M.Ferdi Bozkurt;

“Her çocuğun, kaliteli bakım ve eğitime erişme hakkı vardır. Kreşler, bu süreçte yalnızca bir eğitim kurumu değil, aynı zamanda çocukların kendilerini güvende hissettikleri, öğrenmeye ve keşfetmeye hevesli oldukları bir yuva olmalıdır. Bu nedenle sorumlu müdürlerimizden çocuk bakım personellerimize kadar herkesin görev ve sorumluluklarının bilincinde olması büyük önem arz etmektedir” dedi.

İl Müdürümüz M.Ferdi Bozkurt “Bugün burada, kreşlerimizdeki uygulamaları gözden geçirmek, karşılaştığımız zorlukları paylaşmak ve çözüm önerileri üretmek adına önemli bir fırsata sahibiz. Amacımız, her bir çocuğumuzun fiziksel, duygusal ve sosyal gelişimini en iyi şekilde desteklemek, onların geleceğe güvenle adım atmalarını sağlamaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Eğitimde “Kuruluşların Görev ve Sorumlulukları, Medya Yönetimi ve Güvenliği, 2-6 Yaş Bebeklikten Çocukluğa Geçiş, Davranış Problemleri İle Başa Çıkma, Hijyen, İşçi Sağlığı ve Güvenliği” konuları işlendi.