…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
13 Şubat 2022, Pazar Kahramanmaraş,Türkiye

Çocuklarımız Yedi Kuyular Kayak Merkezinde Eğlendiler


İl Müdürlüğümüze bağlı çocuk kuruluşlarımızda kalan gençlerimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve Milletvekilimiz Habibe Öçal’ın misafiri oldular.

Yedi kuyular Kayak Merkezinde gerçekleşen buluşmada çocuklarımız Milletvekilimiz Habibe Öçal’la birlikte kayak yaparken Telesiyejle zirveye çıkıp şehri izlediler.

Programında devamında Yedi kuyular Kayak Merkezinde düzenlenecek olan Kar voleybolu için hazırlanan sahada Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör, İl Müdürümüz Mutlu Kaya ve Türkiye Voleybol Federasyonu görevlileriyle maç yaptılar.

Berabere biten maç sonrası Büyükşehir Belediye Başkanımız çocuklarımıza irişgit ekmek ikramında bulundu.

 

Kar motoruyla bölgeyi keşfe çıkan çocuklarımız günü doyasıya eğlenerek geçirdi.

Program sonrası açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör;

“Şehrimize birçok hizmetler sunuyoruz ama bu o hizmetler içerisinde en güzellerinden birisi. Burada bulunan çocuklarımızla kayak yaptık voleybol oynadık irişgit ekmekle karnımızı doyurduk. Çocuklarımızı eğlendirip yüzlerini güldürdüysek bundan daha güzel hizmet mi olur” dedi.

Milletvekilimiz Habibe Öçal ise “dün İl Müdürlüğüne bağlı Gündüzlü Engelli Bakım Merkezinden hizmet alan engellilerimizle bir araya gelmiştim. Orada yaşadığım saatler unutulmazdı tekrar yaşar mıyım diye düşünürken, bugün burada da güzel insanların yetiştirildiğini tekrar görmek beni gerçekten gururlandırdı. İl Müdürümüze, İl Müdürlüğünde çalışan tüm çalışanlara tek tek teşekkür ederim.” Diyerek sözlerini tamamladı.

İl Müdürümüz Mutlu Kaya ise;

"Bizlerin kuruluşlarımızda misafirimiz olan çocuklarımızın yanında olmaları ayrı bir gurur kaynağımızdır. Çocuklarımızı misafir eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve Milletvekilimiz Habibe Öçal’a, burada Kayak Merkezi çalışanlarına çok teşekkür ederiz" dedi