…
07 Mayıs 2021, Cuma IZMIR

İl Müdürümüz Nesim TANĞLAY’ın “Ramazan Bayramı" Kutlama Mesajı:


Bayramlar, toplumsal hayatımızda önemli yeri olan özel günlerdir. Bizler, mübarek Ramazan Bayramına kavuşmanın huzur ve mutluluğunu bir defa daha yaşıyoruz. Sevginin, barışın ve dostluğun en üst düzeyde yaşandığı, aile bağlarının daha çok güçlendiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı bu özel günler, hepimiz için büyük anlamlar taşır.

Birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren bayram günlerinde; ailelerimizi, sevdiklerimizi düşünür yan yana olamasak dahi anıların verdiği huzur ile mutlu olur, yüzümüzde oluşan o sıcak tebessümle yalnız olmadığımızı hissederiz. Bu hisler bizi birbirimize bağlayarak bu özel günlere tarifsiz bir anlam katar.

Bu özel günlerin getirdiği huzur ortamının değerini iyi bilerek yaşadığımız bu zor günlerde moral gücümüzü her daim yüksek tutmaya özen göstermeli, geleceğe dönük umutlarımızı her koşulda korumalı ve bayramın bizlere sunduğu güzellikleri yürekten birlikte yaşamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar, bayramın; ülkemize, islam alemine ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini dilerim.

 

 

                                                                                        Nesim TANĞLAY         
                                                                        Aile ve Sosyal Hizmetler İzmir İl Müdürü