…
…
18 Ocak 2022, Salı İZMİR

Şehit Yakını ve Gazi Derneklerine Ziyaret


Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sn. Nesim TANĞLAY; ilimizde faaliyet gösteren Şehit Yakınları ve Gazi Derneklerini ziyaret etti. Dernek merkezlerinde gerçekleşen ziyarete İl Müdürümüz ile birlikte; Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Biriminden sorumlu İl Müdür Yardımcısı Adem SOYLU ve Şube Müdürü Erol SARIÇAN katılmıştır.

İlk olarak 07.01.2022 tarihinde Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şubesi ile başlayan ziyaretler hafta içerisinde sırası ile; Türkiye Muharip Gaziler İzmir İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği, Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak devam etmiş ve 14.01.2022 tarihinde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit ve Yetimleri Derneği ziyareti ile sona ermiştir.

Yapılan ziyaretlerde dernek yönetimi, üyeleri, şehit yakını ve gazilerle sohbet eden İl Müdürümüz, aynı zamanda dernek çalışmaları, sorun, talep ve ihtiyaçları hakkında bilgi almış, şehit aileleri ve gazilere sunulan hizmetleri değerlendirmiştir.

Şehit aileleri ve gazilerimizle her fırsatta bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sn.TANĞLAY, ziyaretleri sonunda dernek yönetimlerine iyi niyet dileklerini iletmiş, devletin tüm kurumlarının ve çalışanlarının, gazi ve şehit yakınlarının 24 saat emrinde olduğunu ifade etmiştir.