…
06 Mayıs 2022, Cuma İzmir

İl Müdürümüz Nesim TANĞLAY'ın Anneler Günü Mesajı


Annelerimiz;  bizleri hayata hazırlayan, yaşadığımız her anın mimarları, hiç bitmeyen sabrın, şefkatin, fedakârlığın ve karşılıksız sevginin en güzel örnekleridir. Şefkat dolu yürekleriyle yol göstericilerimiz, sevgi dolu kalpleri ile de dünyadaki en güvenli sığınaklarımızdır. Hiçbir şekilde hakkını ödeyemeyeceğimiz annelerimiz, ailenin temel direği, toplumun geleceği ve kuşkusuz bizlerin ilk ve ebedi öğretmenleridir.

Annelerimize olan minnetimizi bir güne sığdırmak elbette ki mümkün değildir. Nefes aldığımız sürece annelerimize olan minnet ve şükran borcumuzu asla unutmamak gerekir.

Her şeyin en güzeline layık olan ve varlıkları ile bize güç veren başta Şehit ve Gazilerimizin anneleri, yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla kuruluşlarımızda çocuklarımıza annelik yapan personelimiz ve bir çocuğun hayatını sevgisiyle değiştiren tüm koruyucu annelerimiz olmak üzere; hayırlı evlatlar yetiştirmek için anneliğin tüm özverisi ile çabalayan personelimizin Anneler Günü'nü kutluyor; sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içerisinde huzur dolu bir ömür diliyorum. Ayrıca, ebediyete intikal etmiş tüm annelerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

 

 

                                                                                                       Nesim TANĞLAY

                                                                                     İzmir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü