…
18 Mayıs 2022, Çarşamba İzmir

İl Müdürümüz Nesim TANĞLAY’ın “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" Kutlama Mesajı


Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk gençlerine armağanı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. yılını büyük bir heyecan ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesi, tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olmuş, aziz milletimiz; Kurtuluş Savaşıyla; vatan ve bayrak sevgisini, özgür yaşama kararlılığını tüm dünyaya ilan etmiş, milletimizin yeniden doğuşunu gerçekleştirerek başka milletlerin bağımsızlık mücadelesine de örnek olmuştur.

İstiklal mücadelemizin başladığı 19 Mayıs gününün gençliğe armağan edilmesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve aziz milletimizin gençlere verdiği değerin ve duyduğu güvenin bir göstergesidir. 

Bizler, ülkemizin gelişmesinde önemli rol oynayacak gençlerimize inanıyor, onların en iyi şekilde yetişmesi için her türlü imkanı sunmaya gururla devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı günü gençlerimize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Şehit ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

                                                                                                                                                                                                                        

 

                                                                               Nesim TANĞLAY      
                                                            İzmir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü