…
09 Ağustos 2019, Cuma

İl Müdürümüz Nesim TANĞLAY'ın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı


Şüphesiz hem dini, hem de milli bayramlarımız bizi birbirimize yaklaştıran, aynı istikamete yönlendiren ve aramızdaki engelleri kaldıran ayrıcalıklı dönemlerdir. Bayramlar vefanın sırrını, hatırlamanın ve sadakatin zenginliğini, tanışmanın ve kaynaşmanın derin anlamını yaşadığımız ve yaşattığımız eşsiz zamanlardır.

Birbirimize daha çok yaklaşmanın; büyüklerimizi, aile fertlerimizi, yakın çevremizi, dost ve arkadaşlarımızı sevindirmenin, onlarla aramızdaki bağları güçlendirmenin ve hasretleri bitirmenin yegâne yollarından biri tartışmasız bayramlardır.

Bu mübarek günlerin bizlere hatırlattığı en önemli unsur; kavga, öfke, nefret gibi duyguların bir kenara bırakılarak paylaşım, yardımlaşma, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi gibi güzel duygularımızın hatırlanmasıdır.

Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu günde; büyüklerimizi ziyaret etmeli, mümkün olduğunca engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımız ve çocuklarımızla, huzurevindeki yaşlılarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle vakit geçirerek bu mutluluğu paylaşmalıyız.     

Bu duygularla, başta Aziz Şehitlerimizin aileleri, evlatları ve gazilerimiz olmak üzere Kurban Bayramını kutlar, sevdikleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmelerini, sağlık içinde nice bayramlara kavuşmalarını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Nesim TANĞLAY

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İzmir İl Müdürü