…
31 Aralık 2019, Salı İzmir

İl Müdürümüz Nesim TANĞLAY’ın “Yeni Yıl” Mesajı


Yaşadığımız her anın değerinin farkında olarak; acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle 2019 yılını geride bırakırken yepyeni umutları hep birlikte yeşertebilmek için 2020 yılına hoş geldin demenin mutluluğunu sizlerle birlikte paylaşıyorum.

Yeni bir yıla adım attığımız bugün öncelikle cennet vatan ülkemize barış ve hoşgörünün egemen olduğu; tüm vatandaşlarımız için şiddetten ve çatışmalardan uzak birlik ve beraberlik duygularımızın daha da pekiştiği güzel günler diliyorum. Yeni bir yıl, yeni başlangıçları ve umutları da beraberinde getirmektedir. Umut ediyoruz ki; insanlık için devam etmekte olan savaşları, açlık ve yoksulluğu geride bırakıp insan hak ve özgürlüklerinin her yerde egemen kılındığı mutlu bireylere sahip bir dünyada hep birlikte yaşayacağız.

Bizler her zaman olduğu gibi üzerimize düşen sorumlulukların farkında olarak insana yakışır hizmet anlayışımızla yeni yılda da yeni projeler eşliğinde hizmet standartlarımızı artırarak her geçen gün daha da gelişerek vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı hızla devam ettireceğiz. 

Geçen yıl yaşadığımız üzücü olayları tamamen geride bırakarak hayata neşeyle baktığınız, sevdiklerinizle huzurlu ve sağlıklı bir yıl geçirmenizi ve yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

 

Nesim TANĞLAY

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İzmir İl Müdürü